google-site-verification: googlee3cc7630bd5a97bf.html
  • RM

Konfirmasjonsinvitasjoner & flaskepost

Oppdatert: 28. april 2018

Jeg fikk bestilling på konfirmasjonsinvitasjoner og bordkort til jente.

Tema på invitasjonene var babyrosa, dans og teater. Med god planlegging og enkle grep kan alle lage disse og nå skal jeg vise til hvordan.


1. EBAY har varer til en brøkdel av prisen, men du bør beregne fire uker leveringstid for å være sikker. Jeg har en paypal konto som jeg bruker og denne sikrer kortinformasjonen min. Paypal tar også saken for deg hvis noe skal gå galt. Så paypal er en anbefaling. Når du har søkt på dine ønskene så krysser du av for FREE CHIPPING


Søk på "glassbottle" i søkefeltet. Det er ikke alltid lett å skille små og store flasker. Disse flaskene er 8 cm  høyden og 3 cm i bredden. Flasken er rett i halsen for å unngå vanskeligheter med å få den ut. 10 glassflasker kostet 121 kr.

Jeg bestilte også charms fra ebay. Disse bruker jeg til å sette preg på hele invitasjonen.


Som dere ser så henger disse utenpå og har en snor som henger fast i invitasjonen. De er fire cm og fire forskjellige nyanser. 12 charms kostet 54 kr. (De kom fire i pakken)

2. ARK.For å få en gammeldags stil så bruker jeg alltid ark som ser hjemmelaget ut. Det som er viktig er at disse blir forsiktig revet i kantene og ikke klippet.  Jeg kjøpte 4 babyrosa A4 ark på Hobbybutikken i Askim. De kostet 10 kr stykke.

Siden jeg har valgt å ha babyrosa hjemmelaget ark så blir teksten på hvite ark. Teksten er skrevet i Word, skrevet ut og jeg river forsiktig i kantene her også.

3. SETTE SAMMEN.

Jeg bruker en hvit eyelets til å sette arkene sammen og lar det rosa arket beholde hele lengden.

Jeg bruker en tynn ståltråd sammen med hvit silkebånd som jeg fester i charmsen og igjennom eylets. Jeg bruker også noen babyrosa rufsebånd for å pynte opp.

Jeg ruller invitasjonen sammen og putter de inn i glassflasken.

Charmsen henger på utsiden og korken settes på.

4. FERDIG RESULTAT.

Det tar tid å lage invitasjonene, men du velger selv hvor mye tid du skal bruke. Alt kan forenkles.


Jeg har brukt 5 timer arbeid med invitasjonene, og 3 timer på resterende arbeid som bestilling, handling og kommunikasjon med kunden.


Her kan dere se bordkortene jeg laget til samme bestilling.


101 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

 

 

 

kundeservice@renatamarkota.no | ©by Renata Markota 2018 | Askim | Org.nr 995458624

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Artbyrenata
  • Twitter Social Icon